Cap de dus stimulator Wave Chrome Womanizer

667,99 RON

Categorii
Brand

Descriere

Cap de dus stimulator Wave Chrome Womanizer [4251460612548]

Proprietati:
Womanizer Wave este primul cap de dus si stimulator clitoridian de masaj cu apa combinat vreodata unind expertiza expertilor in baie hansgrohe si a liderilor in materie de placere Womanizer pentru a crea o incrucisare cu adevarat exceptionala - capul de dus pentru placere.

Functie unica 2 in 1
Wave este un cap de dus de varf de gama si un aparat de masaj clitoridian cu presiune de apa - singurul produs de acest gen

Proiectat de experti
Cel mai bun dus din lume intalneste marca de placere numarul unu in lume pentru o rutina de ingrijire personala de ultima generatie

Forma ergonomica
Cap de dus proiectat pentru un control confortabil cu o singura mana pentru stimularea fara efort prin masaj cu apa

Comenzi intuitive
Bucurati-va de o varietate de senzatii cu 3 jeturi de apa si intensitati de presiune diferite - la simpla atingere a unui buton

Economiseste apa
Tehnologia EcoSmart foloseste cu 60% mai putina apa decat capetele de dus conventionale pastrand in acelasi timp performanta optima

Instalare fara efort
Pur si simplu schimbati vechiul cap de dus cu Wave - usor!

PleasureJet
Alegeti acest jet pentru o stimulare constanta si pulsatorie

PleasureWhirl
Acest jet este optimizat pentru o stimulare in miscare si surprinzatoare.

PowderRain
Acest jet este facut pentru o experienta de dus moale si relaxanta.

Mod de utilizare:
1. Inainte de a plasa WAVE pe orice zona sensibila reglati tipul de jet intensitatea si temperatura apei in functie de preferintele dumneavoastra
2. Pozitionati WAVE astfel incat clitorisul dumneavoastra sa fie stimulat de jetul ales de dumneavoastra Nu indreptati jetul de apa direct in vagin.
3. Modificati intensitatea de stimulare prin deplasarea cursorului in sus pentru a creste intensitatea si in jos pentru a o reduce. Cel mai bine este sa orientati jetul departe de zonele intime atunci cand schimbati intensitatea pentru a evita orice disconfort sau suprastimulare.
Cursor - Glisati in sus pentru a creste intensitatea - Glisati in jos pentru a scadea intensitatea
4. Comutati intre cele trei tipuri diferite de jet pentru a gasi preferatul personal pentru orice situatie. Cel mai bine este sa inclinati jetul departe de zonele intime atunci cand schimbati tipurile de jet pentru a evita orice disconfort sau suprastimulare.
Apasati scurt pentru a comuta intre tipurile de jet
5. WAVE nu este conceput exclusiv in scopuri de placere. Nu este necesar sa comutati intre capul de dus obisnuit si WAVE deoarece jetul Powder Rain este facut pentru o experienta de dus moale si relaxanta

Cum se instaleaza
Pentru a instala plasati garnitura de sita intre capul de dus si furtunul de dus si insurubati capul
NOTA: Cand despachetati WAVE nu va faceti griji daca exista exces de apa pe capul de dus. Unele dintre procesele noastre de asigurare a calitatii includ utilizarea apei inainte ca produsul dumneavoastra sa fie dezinfectat si ambalat in siguranta.

Curatare
Curatati in mod regulat calcarul prin frecare manuala peste duzele de pulverizare
Pentru a va curata WAVE mai temeinic desurubati produsul de la furtunul de dus si indepartati garnitura de sita
Clatiti garnitura sita sub jet de apa curata
Scufundati capul de dus in agentul de curatare pentru max. 10 minute (de exemplu acid citric sau consultati instructiunile de siguranta pentru alegerea corecta a agentului de curatare)
Insurubati capul de dus cu garnitura de sita inapoi pe furtun si lasati apa curata sa curga prin capul de dus timp de cel putin 1 minut in timp ce schimbati intre cele 3 tipuri de jeturi
Clatiti WAVE sub jet de apa curenta

Precautii:
Vandut doar ca produs de noutate. Nu este potrivit pentru scopuri medicale. Daca va aflati sub ingrijirea unui medic si/sau aveti o afectiune care necesita utilizarea oricarui dispozitiv medical va rugam sa va consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Intrerupeti imediat utilizarea produsului in cazul in care prezentati iritatii ale pielii durere sau disconfort si consultati-va medicul.
Pentru stimulare acest produs poate fi utilizat numai de catre adulti. Persoanele cu capacitati fizice senzoriale sau mentale reduse sau cu lipsa de experienta si cunostinte pot utiliza produsul pentru stimulare daca au primit instructiuni privind utilizarea produsului in conditii de siguranta si daca inteleg pericolele implicate. Copiii nu trebuie sa se joace cu produsul. Curatarea si intretinerea de catre utilizator nu trebuie sa fie efectuate de catre copii. Nu utilizati pe zone de piele umflate sau inflamate.
Indepartati piercingurile sau bijuteriile din zona genitala inainte de utilizare pentru stimulare.
Indepartati orice reziduuri de sapun de pe corp inainte de utilizarea pentru stimulare. Utilizati numai cu apa curata.
Atunci cand directionati produsul catre organele genitale incepeti cu o temperatura calduta si nu cresteti temperatura dincolo de cea confortabila pentru a evita iritarea pielii din cauza arsurilor. Atunci cand schimbati tipul de jet intoarceti capul de dus departe de corp si verificati mai intai temperatura apei cu mana in cazul unor schimbari neasteptate.
Acest dus de mana este destinat utilizarii cu valve de compensare automata cu o capacitate nominala de 1 3 GPM (4 9 L/min.) sau mai mica.
Utilizati numai cu apa potabila pentru a evita iritatiile pielii.
Curatati intotdeauna produsul inainte si dupa utilizare pentru stimulare in conformitate cu instructiunile din manual.
Impartirea jucariilor sexuale poate transmite boli sexuale. Nu impartiti jucariile sexuale cu alti utilizatori decat partenerul dumneavoastra. Folositi masuri de protectie cu partenerul dumneavoastra daca este necesar.
Nu utilizati jucaria daca detectati fisuri sau semne de degradare a materialului de acoperire.
Utilizati produsul numai in scopul pentru care a fost conceput. Acest produs nu este conceput pentru utilizare anala. Nu il utilizati pe cale anala!
Acest produs nu este conceput pentru a fi introdus pe cale vaginala. Nu il introduceti!
Pulverizarea apei in interiorul vaginului poate indeparta bacteriile sanatoase si poate perturba mediul sau usor acid. Nu pulverizati apa direct in partea interioara a vaginului.
Verificati in mod regulat produsul pentru a vedea daca este deteriorat si nu utilizati dispozitivul daca oricare dintre componente este deteriorata.
Componentele cu suprafete deteriorate trebuie schimbate din cauza pericolului de ranire.
Deteriorarile cauzate de un tratament necorespunzator nu vor fi acoperite de garantia noastra.
Pentru a evita deteriorarea produsului acesta nu trebuie sa fie expus la temperaturi mai mari de 45°C/112°F sa fie expus la o presiune mai mare de 0 6 MPa/87 psi sau 6 bar sa fie demontat sau deteriorat mecanic sau electric.
Pentru a preveni ranirea prin arsura temperatura maxima de iesire a supapei de dus nu trebuie sa fie mai mare de 120°F (49° C). In Massachusetts temperatura maxima de iesire nu poate fi mai mare de 112°F (44° C).
Presiunea minima a debitului pentru a opera produsul in fiecare dintre modurile de jet este de 0 9 bar/14 psi inainte de robinetul mixerului.
RECOMANDARE DE CURATARE
Folositi numai materiale de curatare care sunt prevazute in mod explicit pentru acest tip de aplicatie.
Nu folositi niciodata materiale de curatare care contin acid clorhidric acid formic soda caustica concentrata lesie palida de clor sau acid acetic deoarece acestea provoaca daune considerabile.
Nu este permisa amestecarea agentilor de curatare in general
Nu utilizati niciodata materiale sau aparate de curatare cu efect abraziv cum ar fi pulberi de curatare nepotrivite bureti sau carpe din microfibre.
Trebuie respectate cu strictete instructiunile de siguranta ale producatorilor de agenti de curatare.
Curatarea trebuie efectuata cu o doza de agent de curatare specificata cu un timp de contact in functie de obiect si adaptata la necesitati.
Acumularea de calcar trebuie sa fie eliminata prin curatare periodica.
Atunci cand se utilizeaza agenti de curatare cu pulverizator pulverizati solutia de curatare pe o carpa moale sau pe un burete niciodata direct pe produse deoarece solutia pulverizata ar putea patrunde in deschizaturile si spatiile din produse si ar putea provoca daune.
Dupa curatare clatiti bine cu apa curata pentru a elimina orice reziduu de detergent.
Daca reziduurile de detergent intra in contact cu pielea acestea pot provoca iritatii cutanate.
Nu este permisa utilizarea aparatelor de curatat cu aburi. Temperaturile ridicate pot deteriora produsele.
IMPORTANT
Reziduurile de articole de toaleta cum ar fi sapunurile lichide sampoanele si gelurile de dus vopselele de par parfumurile aftershave-ul si lacul de unghii pot provoca de asemenea deteriorari. Si aici: Clatiti cu grija cu apa dupa utilizare pentru a indeparta reziduurile.
De asemenea nu depozitati agenti de curatare sau substante chimice sub produse de exemplu intr-un dulap de toaleta deoarece vaporii pot deteriora produsele. Suprafetele deja deteriorate se vor deteriora sub efectul detergentilor.

Prezentare:
1 bucata

Echipa Remedius intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Cap de dus stimulator Wave Chrome Womanizer pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil. "

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review