Ulei de avocado (M - 1050) 100 ml Mayam

15,37 RON

Livrare GRATUITA la comenzi > 500 lei;

Livrare de la 11.99 lei, la plata cu cardul.

Livrare de la 16.99 lei, la plata ramburs.


Detalii Livrare
Cod produs 6424414010044

Descriere

Ulei de avocado (M - 1050) 100 ml Mayam [6424414010044]

Are multiple virtuti si intrebuintari este recunoscut in cosmetica fiind nutritiv regenerator cu actiune anti-aging si este delicat pentru piele. Infrumuseteaza parul ii confera vigoare si stralucire.
Uleiul de avocado are o culoare verde apetisanta un miros subtil si placut se simte confortabil pe piele. Spre deosebire de alte uleiuri vegetale acesta este obtinut din pulpa fructului si nu din samburele acestuia care contine foarte putine grasimi. Uleiul de avocado este bogat in carotenoide fitosteroli vitamine si acizi grasi esentiali ce ii confera proprietati nutritive emoliente si regeneratoare remarcabile.

Metoda de obtinere:

Prin procedee mecanice efectuate la rece din pulpa fructului framantata si centrifugata.

Caracteristici:

Lichid galben-verzui poate fi tulbure cu vascozitate medie miros crud caracteristic.

Proprietati:

- emolient dedurizant;
- regenerator restructurant usor cicatrizant;
- actioneaza impotriva imbatranirii cutanate;
- protejeaza pielea de agresiuni externe;
- catifeleaza pielea sporeste comfortul si elasticitatea pielii;
- atenueaza reactiile inflamatorii si calmeaza pielea;
- hranitor pentru par ii confera frumusete si stralucire.

Recomandari:

- ingrijirea tenului matur ridat devitalizat;
- ingrijirea pielii uscate descuamate;
- ingrijirea pielii corpului mainilor gatului si decolteului;
- hranirea si ingrijirea pielii sensibile fragile delicate inclusiv a copiilor;
- ingrijirea zonei ochilor;
- atenuarea cicatricilor si a micilor imperfectiuni ale pielii;
- vergeturi preventiv si curativ;
- ingrijirea parului uscat deteriorat lipsit de stralucire.

Mod de utilizare:

- este un produs ce poate fi folosit ca atare aplicat direct pe piele sau par;
- poate fi combinat cu alte uleiuri vegetale uleiuri esentiale si active liposolubile pentru a prepara uleiuri faciale uleiuri de corp sau seruri;
- ca ingredient in prepararea de creme lotiuni seruri masti pentru ten;
- ca ingredient pentru prepararea de crema de corp lapte de corp unt de corp ulei de masaj crema pentru maini;
- inclus in compozitiile pentru tratament anti-aging;
- ca ingredient in compozitiile destinate ingrijirii pielii sensibile fragile creme si balsamuri pentru copii;
- alaturi de alte ingrediente specifice pentru prepararea de creme anti-vergeturi preventiv sau curativ;
- ca ingredient in masti balsamuri sau creme capilare pentru regenerarea hranirea si fortificarea parului.

Prezentare:
100 ml
Echipa remedius.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 21-06-2022

Detalii

SKU
6424414010044
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review