Pachet Prezervative Feel Intimate 18 bucati + Prezervative Feel Thin 18 bucati + Prezervative Mutual Pleasure 16 bucati + Lubrifiant Ylang Ylang 200 ml Durex

pachet promo
Durex
193,99 RON
Durex

Categorii
Brand

Descriere

Pachet Prezervative Feel Intimate 18 bucati + Prezervative Feel Thin 18 bucati + Prezervative Mutual Pleasure 16 bucati + Lubrifiant Ylang Ylang 200 ml Durex [6422117922039]

Prezervative Feel Intimate

Proprietăți:
- cu forma Easy-On și rezervor pentru confort;
- prezervative din cauciuc natural (latex) transparente și lubrifiate;
- diametru nominal 56 mm;
- 100% testat electronic;
- testat dermatologic;
- prezervativul Durex Feel Intimate este un prezervativ ultra fin lubrifiat suplimentar pentru o senzație catifelată și pentru o apropiere mai intimă;
- datorită modalității de fabricație a prezervativelor Durex Feel Intimate acestea au un miros mai plăcut astfel că nimic nu îți va distrage atenția deci relaxează-te pur și simplu și bucură-te din plin;
- prezervativele Feel Intimate sunt subțiri cu lubrifiere suplimentară oferind astfel o senzație mai apropiată și crescând plăcerea;
- dispune de un rezervor și este 100% testat electronic.

Mod de utilizare:
Pasul 1 - Rupe ambalajul pornind de la o latură zimțată și scoate cu grijă prezervativul deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascuțite (bijuterii sau piercing-uri).
Pasul 2 - Verifică dacă prezervativul este rulat spre exterior. Dacă este rulat spre interior înseamnă că este pe dos. Strânge capătul închis al prezervativului pentru a te asigura că nu rămâne aer în interior.
Pasul 3 - Continuând să strângi capătul închis așează prezervativul pe vârful penisului și rulează-l în jos cu cealaltă mână. Dacă începe să se ruleze înapoi în timpul actului sexual rulează-l la loc imediat. Dacă iese cu totul oprește-te și pune alt prezervativ. Imediat după ejaculare cât timp penisul este încă în erecție prezervativul trebuie ținut ferm la baza penisului înaintea retragerii acestuia pentru a preveni alunecarea.
Pasul 4 - După retragerea penisului scoate pur și simplu prezervativul împachetează-l într-un șervețel și aruncă-l în coșul de gunoi. Nu îl aruncă în toaletă.

Precauții:
Citește cu atenție informațiile despre produs inscripționate pe partea interioară a pachetului mai ales dacă folosești prezervativele pentru sex anal sau oral. Folosește un prezervativ o singură dată. Nicio metoda contraceptivă nu oferă protecție 100% împotriva sarcinii HIV sau a infecțiilor cu transmitere sexuală.
Prezervativele Durex sunt dispozitive medicale. Referitor la riscuri citește precauțiile și instrucțiunile de utilizare sau întreabă-ți medicul!
Consultați medicul sau farmacistul dacă: utilizați unguente medicinale aplicate pe penis sau vagin; senzația de iritare/disconfort persistă după utilizare; nu sunteți sigur dacă sunteți alergic la latex; un prezervativ prezintă scurgeri sau se rupe în timpul utilizării (acest lucru se face cât mai curând posibil în termen de maxim 72 de ore).

Prezentare:
18 bucăți

Echipa Remedius intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Pachet Prezervative Feel Intimate 18 bucati + Prezervative Feel Thin 18 bucati + Prezervative Mutual Pleasure 16 bucati + Lubrifiant Ylang Ylang 200 ml Durex pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review