Dus vaginal Ginexid 3 flacoane Naturpharma

Naturpharma
47,50 RON
Naturpharma

gama
Ginexid

Descriere

Dus vaginal Ginexid 3 flacoane Naturpharma [8032595870708]

Dușul vaginal este indicat:
Pentru igiena intimă obișnuită.
Pentru igiena intimă la încheierea perioadei de menstruație.
Pentru igiena intimă după contact sexual.
În cazul secrețiilor abundente.
După utilizarea de contraceptive locale (citiți mai întâi instrucțiunile de utilizare a acestora).
Pentru curățarea și eliminarea resturilor de medicamente administrate pe cale vaginală.
În perioada puerperală (pentru spălarea perineului)?

Utilizare:
Flora bacteriană vaginală constă în mai multe specii de microorganisme care îndeplinesc funcțiile de bază pentru menținerea sănătății mediului vaginal. Echilibrul dintre aceste specii poate fi afectat de mai mulți factori printre care contactul cu alte microorganisme decât cele prezente în mod normal în mediul vaginal modificări ale stilului de viață sau schimbări hormonale. Dușul vaginal GINEXID bazat pe ingrediente de proveniență naturală care respectă fiziologia delicată a mucoasei vaginale ajută la menținerea echilibrului corect al florei bacteriene vaginale. În plus dușul vaginal GINEXID are un efect calmant și decongestionant și poate fi folosit chiar și în prezența unor patologii (vulvovaginită specifică și nespecifică iritații ale zonei perianale și vaginale) și/sau în combinație cu tratamente specifice contribuind astfel la ameliorarea simptomatologiei: senzația de mâncărime arsura durere și iritație.


Cum se utilizare:
Spălați-vă pe mâini înainte și după utilizarea dispozitivului medical.

Fiecare flacon conține o doză deja pregătită pentru un duș. Rotiți capacul în formă de fluture până când se desface și fixați canula pe gâtul flaconului apăsând cu putere. Introduceți canula lent în vagin și apăsați pe flacon care de preferat ar trebui să stea în poziție înclinată. Lăsați soluția din flacon să se golească lent în vagin. După încheierea dușului uscați cu grijă zona pe exterior fără a mai clăti. Dușul vaginal poate fi realizat în mai multe poziții: vă puteți așeza pe un bideu sau pe bazinul WC sau vă puteți întinde în poziție înclinată în duș sau în cadă cu un picior atârnat peste marginea căzii. Nu reutilizați flaconul și canula. Aruncați-le. Se recomandă utilizarea propriului dispozitiv medical.

Dus vaginal Ginexid 3 flacoane Naturpharma si are indicații in:igiena intima..
Echipa Remedius intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Dus vaginal Ginexid 3 flacoane Naturpharma pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review