Redoxon cu aroma de lamaie 30 comprimate efervescente Bayer

43,00 RON

Categorii
Brand
gama
Redoxon

Descriere

Redoxon cu aroma de lamaie 30 comprimate efervescente Bayer [8470001593252]

Indicații terapeutice:
Tratamentul deficiențelor de vitamina C.

Contraindicații:
Hipersensibilitate la acid ascorbic sau la oricare dintre excipienții produsului. Tulburări de depozitare a fierului (talasemie hemocromatoză anemie și deroblastică). Litiaza renala oxalică (la doze mai mari de 1 g acid ascorbic pe zi).

Precauții:
Datorită unui efect ușor stimulant se recomandă ca vitamina C să nu fie administrată seara înainte de culcare.

Interacțiuni:
Acidul ascorbic în doze mai mari de 2 g acid ascorbic pe zi poate interfera testele biologice de determinare a creatininemiei glicemiei creatininuriei acidului uric fosfatului anorganic și glicozuriei. La asemenea doze pot apărea și rezultate fals-negative la testele de depistare a hemoragiei oculte în materiile fecale.
în general metodele chimice bazate pe reacții de culoare pot fi afectate. Acidul ascorbic poate determina creșterea absorbției fierului și a aluminiului din tractul gastro-intestinal.

Mod de administrare:

Doza recomandată la adulți este 1000 mg acid ascorbic (un comprimat efervescent Redoxon) pe zi până la dispariția simptomelor.
Durata tratamentului trebuie stabilită de către medic. Dacă sunt necesare doze mai mici sunt disponibile preparate cu cantități mai mici de vitamina C.
Pentru informații suplimentare în privința dozelor și a modului de administrare precum și a duratei tratamentului adresați-vă medicului dumneavoastră.

Prezentare:
30 comprimate efervescente

Echipa Remedius intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Redoxon cu aroma de lamaie 30 comprimate efervescente Bayer pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review