Memo Rise 45 capsule Secom

Secom
76,99 RON
Secom

gama
Solaray

Descriere

Memo Rise 45 capsule Secom [0076280316612]

Proprietăți:
Susține funcția cognitivă și sănătatea psihică.
- crește capacitatea cognitivă și mentală susținând perioadele de efort fizic și psihic intens;
- ajută la susținerea memoriei de lucru pe termen scurt la stres și la menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă;
- contribuie la o circulație normală a sângelui care este asociată cu performanță și reactivitatea creierului;
- îmbunătățește circulația cerebrală și periferică (Ginkgo biloba);
- susține capacitatea de adaptare la stres (Schisandra chinensis Eleutherococcus senticosus);
- menține sănătatea fizică și mentală/recuperarea în caz de slăbiciune epuizare oboseala și convalescență (Eleutherococcus senticosus);
- menține o gândire clară și susține concentrarea și atenția în activitățile zilnice;
- contribuie la menținerea sănătății psihice.

Ingrediente active per 2 capsule:
Amestec vitaminizant: 300 mg (Acetil L-Carnitina HCl 120 mg Acid L-piroglutamic 105 mg Ginseng-siberian 40 mg (Eleutherococcus senticosus)(rădăcina) Schizandra 35 mg (Schisandra chinensis)(fruct)) Ginkgo biloba 120 mg (extract standardizat din frunză garantat 24% flavonoglicozide și 6% lactone terpenice) Colina 50 mg (bitartrat) Lecitina 50 mg (din floarea-soarelui)(non-GMO) Niacina 40 mg Acid folic 400 mcg Vitamina B12 9 mcg (cianocobalamină).

Mod de administrare:
Câte 2 capsule pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel pot exista variații privind culoarea mirosul sau aspectul de la un lot la altul fără a influența eficiență sau siguranța produsului.

Prezentare:
45 capsule

Echipa Remedius intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Memo Rise 45 capsule Secom pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review