Baton proteic energizant cu aroma de capsuni 55 g Pro Nutrition

contine 21% proteine
5,99 RON

Categorii
Brand
ingrediente

Pronutrition Bar - aromă cocos

mix de proteine (lapte praf integral, izolat proteic din soia, concentrat proteic din zer), sirop de zahăr invertit, glazură de ciocolată neagră 10% (masa de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), cremă de lapte (zahăr, grăsime vegetală, lapte praf, zer praf, emulsifiant (lecitină E322) aromă), sirop de maltitol, expandat din cereale (făină 92%:orez, grâu, porumb, zahăr, extract de malţ de orz, sare), grăsime vegetală, aromă, premix de vitamine (nicotinamidă, acetat de DL-alfa tocoferil, D-pantetonat de calciu, ciancobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, acid pteroilmonoglutamic, D-biotină).


Pronutrition Bar - aromă ciocolată

mix de proteine (lapte praf integral, izolat proteic din soia, concentrat proteic din zer), sirop de zahăr invertit, glazură de ciocolată neagră 10% (masa de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), cremă de lapte (zahăr, grăsime vegetală, lapte praf, zer praf, emulsifiant (lecitină E322) aromă), sirop de maltitol, expandat din cereale (făină 92%: orez, grâu, porumb, zahăr, extract de malţ de orz, sare), cacao, grăsime vegetală, aromă, premix de vitamine (nicotinamidă, acetat de DL-alfa tocoferil, D-pantetonat de calciu, ciancobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, acid pteroilmonoglutamic, D-biotină).

Pronutrition Bar - aromă căpșuni

mix de proteine (lapte praf integral, izolat proteic din soia, concentrat proteic din zer), sirop de zahăr invertit, glazură de ciocolată albă 10% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), cremă de lapte (zahăr, grăsime vegetală, lapte praf, zer praf, emulsifiant (lecitină E322) aromă), sirop de maltitol, expandat din cereale (făină 92%:orez, grâu, porumb, zahăr, extract de malţ de orz, sare), grăsime vegetală, aromă, acid citric, premix de vitamine (nicotinamidă, acetat de DL-alfa tocoferil, D-pantetonat de calciu, ciancobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, acid pteroilmonoglutamic, D-biotină).

Pronutrition Bar - aromă vanilie

mix de proteine (lapte praf integral, izolat proteic din soia, concentrat proteic din zer), sirop de zahăr invertit, glazură de ciocolată neagră 10% (masa de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), cremă de lapte (zahăr, grăsime vegetală, lapte praf, zer praf, emulsifiant (lecitină E322) aromă), sirop de maltitol, expandat din cereale (făină 92%: orez, grâu, porumb, zahăr, extract de malţ de orz, sare), grăsime vegetală, aromă, premix de vitamine (nicotinamidă, acetat de DL-alfa tocoferil, D-pantetonat de calciu, ciancobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, acid pteroilmonoglutamic, D-biotină).

Condiţii de păstrare şi utilizare: A se păstra în loc uscat, la temperaturi ce nu depășesc 25 ºC, ferit de lumină, umiditate şi căldură excesivă. A nu se îngheța. A se consuma imediat după desfacere și înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj. Alergeni: Produs din soia și lapte. Produs fabricat într-o unitate în care sunt procesate substanţe cu potenţial alergen (ou, gluten, nuci, arahide și susan).

administrare

Oricând în cursul zilei pentru a suplimenta dieta cu proteine, vitamine, calorii și carbohidrați.

Specificatii
Valoare nutritivă 55 g
Valoare Energetică 222 kcal
(934 kJ)
Proteine 12,6 g

Carbohidrati
din care Zaharuri

din care Polioli

24,3 g
20,1 g

1,5 g

Grasimi
din care Acizi Grasi Saturati
8,2 g
4,7 g
Fibre 0,3 g
Nicotinamidă (Vit. B3) 2,64 mg (16,5%*)
Acetat de DL-alfa tocoferil (Vit. E) 2 mg (16,5%*)
D-pantotenat de calciu (Vit. B5) 1 mg (16,5%*)
Clorhidrat de piridoxină (Vit. B6) 0,23 mg (16,5%*
Riboflavină (Vit. B2) 0,23 mg (16,5%*
Mononitrat de tiamină (Vit. B1) 0,18 mg (16,5%*)
Ciancobalamină (Vit. B12) 0,47 μg (16,5%*)
Biotină (Vit. B7) 8,3 μg (16,5%*)
Acid pteroilmonoglutamic (Vit. B9) 33 µg (16,5%*)
*DZR - Doza Zilnică Recomandată

Descriere

Baton proteic energizant cu aroma de capsuni 55 g Pro Nutrition [6421766033233]

Pronutrition Bar este un supliment nutritiv destinat tuturor persoanelor care doresc sa-si suplimenteze dieta intr-un mod placut usor si sanatos.

Mod de administrare:
Oricand in cursul zilei cand vreti sa va suplimentati dieta cu calorii.

Ingrediente:
sirop de zahăr invertit mix de proteine (concentrat proteic din zer izolat proteic din soia) glazură de ciocolată 20%(masă de cacao zahăr unt de cacao emulsificatori: lecitină de soia aromă naturală de vanilie) amidon de porumb modificat grăsime vegetală (ulei de cocos) cremă de lapte fulgi de cocos extrudat de soia (izolat de soia amidon de tapioca clorură de sodiu stabilizator (carbonat de calciu)) emulsificator (lecitină din floarea soarelui lecitină de rapiță) aromă agent de îngroșare (gumă xantan) premix de vitamine (nicotinamidă acetat de DL-alfa tocoferil D-pantotenat de calciu ciancobalamină clorhidrat de piridoxină riboflavină mononitrat de tiamină acid pteroilmonoglutamic D-biotină).

Valoare nutritiva 55 g:
Valoare Energetica 238 kcal
Proteine 11 4 g
Carbohidrati 26 1 g
din care Zaharuri 16 3 g
Grasimi 9 5 g
din care Acizi Grasi Saturati 6 7 g
Fibre 1 1 g
Sodiu 0 11 g
Vitamina C 13 2 mg (16 5%*)
Niacina 2 6 mg (16 25%*)
Vitamina E 2 mg (16 66%*)
Acid pantotenic 1 mg (16 66%*
Vitamina B6 0 23 mg (16 43%*
Riboflavina 0 23 mg (16 43%*)
Tiamina 0 18 mg (16 36%*)
Vitamina B12 0 4 µg (16%*)
Biotina 8 3 µg (16 6%*)
Acid folic 33 µg (16 5%*)

Prezentare:
55 g

Echipa Remedius intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Baton proteic energizant cu aroma de capsuni 55 g Pro Nutrition pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review