More milk plus 120 capsule Motherlove

234,00 RON

Categorii
Brand

Descriere

More milk plus 120 capsule Motherlove [0759160510026]

Extractul din plante medicinale pentru stimularea lactației MORE MILK PLUS te ajută să ai mai mult lapte matern într-un mod sigur și eficient! Această combinație eficientă din plante medicinale este recomandată pentru creșterea cantității de lapte matern într-un interval de 24-48 ore. Produsul a ajutat deja mii de mămici și le-a făcut viața mai ușoară! Este testat și încercat de mulți ani recomandat mămicilor de către medici și consilieri pentru promovarea alăptării.

Alăptarea este cea mai bună alegere atât pentru mămică dar și pentru bebeluș. Să nu renunțăm la relațiile unice deosebite ce se statornicesc între mama și bebeluș și efectele asupra sănătății datorate alăptării crezând la un moment dat că nu avem suficient lapte matern pentru bebelușul nostru.

Preparatorul produselor este Kathryn Higgins specialistă în plante medicinale recunoscută pe plan mondial. Acest amestec este brevetat protejat compus din cele mai cunoscute plante medicinale pentru stimularea lactației.

Este recomandat de către specialiști în alăptare medici pediatri ca o soluție eficientă pentru problema multor mămici pentru creșterea cantității de lapte matern. Plantele medicinele regăsite în produs provin din bioculturi atestate și în multe țări din lume se folosesc de generații întregi pentru creșterea cantității de lapte matern.

Producătorul garantează că extrasele Motherlove din plante nu conțin bacterii plumb și metale grele. Sunt fabricate pe baza criteriilor riguroase al FDA (Food and Drug Administration SUA)

Mod de administrare:
Până la greutatea corporală de 80kg se recomandă 1 capsulă de 4 ori pe zi cu 30-60 ml apă. Dacă după 4 zile doriți să creșteți cantitatea laptelui puteți administra 2 capsule de 3 ori pe zi. Cantitatea maximă admisă este de 2 capsule de 4 ori pe zi!
Pentru efect maxim evitați consumul de lichide adiționale 20 de minute înainte și după administrare. Puteți consuma și ceaiuri pentru stimularea lactației dar recomandăm să nu depășiți 2 - 3 câni / zi și să treacă cel puțin 1 oră între administrarea capsulei și consumul ceaiului.
În cazul în care cantitatea laptelui matern este suficientă puteți reduce treptat doza zilnică de capsule până la întreruperea totală. Nu este necesară administrarea continuă!
La majoritatea tinerelor mame lactația se menține și după întreruperea administrării capsulelor. În cazul în care cantitatea de lapte scade din nou se poate relua administrarea produsului.
Poate fi administrat chiar și pe toată durata alăptării. Administrarea produsului poate fi începută indiferent de vârsta bebelușului.
Se poate administra imediat după naștere. NU se administrează în timpul sarcinii!

Ingrediente:
Extras concentrat din schinduf rădăcină de schinel urzică fenicul. Produsele Motherlove sunt fabricate din plante medicinale provenite din bioculturi și din cele mai fine uleiuri.
Nu conțin: parfumuri sintetice adaosuri sintetice conservanți coloranți și chimicale componente modificate genetic.
Produs certificat organic USDA. Certificatul este garanția ingredientelor organice în produs în proporție de cel puțin 95%

Prezentare:
120 capsule

Echipa Remedius intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre More milk plus 120 capsule Motherlove pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia fara a ne informa in prealabil.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review